AutozonA

Najskuplji mercedes od 221.000 evra

Automobili | 10:43

Ljubitelji automobila moći će u toku oktobra uživati u najnovijim modelima svjetskih auto brendova na ovogodišnjem sajmu automobila u Budvi, a najatraktivniji model je 221.000 evra vrijedan novi mercedesov “CL 63 AMG”, koga je u Budvu dovezla podgorička kompanija “Ljetopis Automotive”.


Osim skupocjenih automobila posjetioci će se moći uvjeriti i u izuzetno povoljnu ponudu gotovo svih auto brendova, koju su zvanični dileri i zastupnici posebno pripremili za budvanski sajam automobila.

Otvarajući Sajam automobila, 14. po redu, gradonačelnik Budve Lazar Rađenović naglasio je da na sajmu automobile izlažu ovlašćeni dileri i uvoznici poznatih svjetskih brendova u segmentu automobilske industrije, proizvodnje auto dijelova, motocikala i prateće opreme, a posebno je značajno prisustvo lizing kompanija, banaka i osiguravajućih društava koji će kupcima omogućiti da u rekordno kratkom roku dođu do automobila.

“Imaćemo priliku da se upoznamo sa aktuelnom ponudom na tržištu Crne Gore, vidimo nove modele francuskih, japanskih, italijanskih, korejskih, čeških, španskih, ruskih, američkih i kineskih proizvođača”, rekao je Rađenović.

Izvršni direktor jadranskog Sajma Rajko Bujković naglasio je da povratak pojedinih brendova koji su izostali na prethodnim manifestacijama, govori o značaju kojeg Sajam ima za ostvarivanje komercijalnih rezultata izlagača.

” Očekujemo da raznovrsnost i pristupačnost ponude novih vozila privuče veliki broj posjetilaca, a posebno kupaca”, rekao je Bujković. (capital.ba)

101ŠH-5